пʼятницю, 16 серпня 2013 р.

книжки, що можна жувати


                  Книжки, які можна... жувати
   
   
У  Івано-Франківську видають книги для малечі, якій ще немає навіть року. Їх можна... жувати, прати та навіть прасувати. Шиють такі книжечки з натуральних тканин, використовують нехімічні фарби. Якщо дитинча засне над книжечкою - не біда, адже вона м'якенька і приємна на дотик.
      Ідея створити таку розвиваючу «літературу» для немовлят належить художниці-дизайнеру Олені Рубановській. Вона побачила схожі на виставці за кордоном, де вони користуються шаленою популярністю. А втілили цю ідею у видавництві «Кашалот».
      В асортименті видавництва - п'ять м'яких книжок: «Ранок у бабусі», «Різдво у Вифлеємі», «Він завжди зі мною», «Їде поїзд» та «Велика мандрівка». Кожна має 8 аркушів, формат сторінок — 25 на 25 сантиметрів. У книжечках - яскраві малюнки та коротенький текст. Застібаються вони на липучку - це сприяє розвитку моторики у дитини.
     Остання книга цікава ще й тим, що до неї на мотузочці приєднаний м'якенький автомобіл ь, який «переїжджає» зі сторінки на сторінку. Це допомагає малечі розвивати увагу та тренувати

Немає коментарів :

Дописати коментар